Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Τι είναι το τζάκι αερίου;

Τα τζάκια αερίου καίνε προπάνιο (ή φυσικό αέριο) ένα απόλυτα οικολογικό καύσιμο χωρίς την εκπομπή στάχτης, στερεών σωματιδίων, μονοξειδίου του αζώτου και άλλων εξαιρετικά επικίνδυνων για τις αστικές περιοχές ρύπων.


Διακρίνονται σε δύο γενικές κατηγορίες, τα κλειστού τύπου (με πυράντοχο τζάμι) και τα ανοικτού τύπου (χωρίς πυράντοχο τζάμι). Κάθε γενική κατηγορία διαθέτει πληθώρα μοντέλων με διαφορετικές διαστάσεις, επιλογές σε design, δυνατότητες τηλεχειρισμού και ξεχωριστές ιδιότητες, που συγκεντρωτικά, μπορούν εύκολα να ικανοποιήσουν κάθε γούστο, αλλά και κάθε λειτουργική απαίτηση.

Είναι προϊόν εξαιρετικά υψηλής αισθητικής, ασφάλειας, μοντέρνου σχεδιασμού, και προδιαγραφών (CE approved), έρχεται να λύσει προβλήματα κατοικιών που επιθυμούν την θαλπωρή ενός τζακιού με μία λύση οικονομική και εύκολη.

Η εγκατάσταση μπορεί να γίνει σε παραδοσιακό τζάκι με καμινάδα αλλά και στις παλαιότερες οικοδομές που δε διαθέτουν παραδοσιακό τζάκι να εγκατασταθεί σε χώρο που έχει πρόσβαση σε εξωτερικούς χώρους της οικοδομής. Σε ότι αφορά την λειτουργικότητά τους η απόδοση τους υπερβαίνει το70% (θερμαίνει χώρους από 60-80 Μ²).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2382032218  ή στο facebook (ΑΦΟΙ Σταματιαδή) ή στείλτε μας τις απορίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας ! 

Πηγές: fire blue, ecompellet, estianet, artfire, oikofire, k-evo, thermotechniki, thermansipress, viokatoikia