Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Τι είναι το ηλεκτρικό τζάκι;

Τα ηλεκτρικά τζάκια, αποτελούν την τέλεια λύση για εσάς που θέλετε την ομορφιά και ζεστασιά του τζακιού αλλά δεν έχετε τον κατάλληλο χώρο για να τοποθετήσετε ένα παραδοσιακό.


Τα τζάκια ηλεκτρικού ρεύματος λειτουργούν με ηλεκτρική αντίσταση και τοποθετούνται όπως και αυτά του αερίου σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού (σαλόνι, κουζίνα αλλά και κρεβατοκάμαρα), αφού δεν απαιτείται καμινάδα. Μπορείτε να επιλέξετε επιδαπέδια ηλεκτρικά τζάκια ή επιτοίχια, ανάλογα με το γούστο σας. Η εγκατάστασή του είναι εξαιρετικά απλή και οικονομική ενώ το μόνο που απαιτεί η χρήση ενός ηλεκτρικού τζακιού είναι η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Οι θερμαντικές τους αποδόσεις είναι περιορισμένες, {20 με 40 Μ² ενιαίου χώρου}. Προσφέρουν αληθοφανή φλόγα στο πάτημα ενός κουμπιού με ένα τηλεχειριστήριο, ενώ παρέχουν απόλυτη ασφάλεια για εσάς αλλά και το περιβάλλον αφού δεν παράγουν μονοξείδιο του άνθρακα εφόσον δεν γίνεται καύση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2382032218  ή στο facebook (ΑΦΟΙ Σταματιαδή) ή στείλτε μας τις απορίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας ! 

Πηγές: fire blue, ecompellet, estianet, artfire, oikofire, k-evo, thermotechniki, thermansipress, viokatoikia